Manhattan Meadery starter sin anden årgang! Vi har fået sådan en stor modtagelse til vores første årgang, at det er tid til anden. Vi har netop tilføjet endnu en ny vin lagre, ærligt Vine i TriBeCa, og de store medier eksponering bare dukker op med en ny skrive op i Village Voice. Alt dette momentum betyder, vi vil løbe tør for vores første årgang længe før vores andet er klar til frigivelse. Men det er en god problem at have!
Vores underskrift tør honning vin er i sandhed et unikt produkt. Der er ikke noget derude kan lide det. Det er en tør honning mjød lavet af lokale staten New York artisinal honning, der har det samme organ som vin, men en aroma og smag profil i modsætning til noget, du har smagt. Nogle mennesker synes, det smager som lyng og Wintergreen, andre siger det mere som spundet guld.
Opskriften er en hemmelighed, men her er nogle billeder. Hvornår er sidste gang du så et par hundrede pounds af honning?
En hemmelighed, der kan afsløres, er, at vi bruger hindbær honning for denne årgang. Købmand honning er temmelig monotont og rolig, men artisnal honning har varianter, der varierer drastisk. Honning høstet fra glade bier vil smage forskellige afhængigt af, om de besøger Apple blomstrede versus mandel blomster. Af samme årsag foråret honning vil smage forskellige fra falde honning fordi der er forskellige blomster i blomstre. Kom og prøv en flaske Brooklyn Buzz for en lokal, bæredygtig, alle fysiske produkt, som er i modsætning til en vin, du nogensinde har haft. Glem ikke at takke en honningbiadfærd såvel de hårdest arbejder tamme dyr på jorden. I virkeligheden var det tage omkring 2,5 mio stopper for en bi at en blomst at gøre en flaske af vores mjød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar