mandag den 1. december 2008

Frokost på Teck Seng, Penang

Hej alle. Først vil jeg gerne undskylde over manglen på missionerne. Været virkelig travlt med arbejde seneste. Takket være-Wasabi King-som udstationerede om mee goreng at holde denne blog i live! Dette særlige indlæg er blevet tilbage dateret for et stykke tid nu.

På min sidste tur til Penang, der blev for-Tofu Delivery King-bryllup. Dagen efter brylluppet reception,-Tofu Delivery King-behandlede alle de "Heng tai" s til en scrumptious frokost på Restorant Teck Seng. Denne restaurant er slukket Chulia Street (tak til-Wasabi King-for info).



Første parabol, der ankommer var saltet grønt med ænder suppe. Denne suppe var virkelig god, især efter en nat i drikkeri. Salt, sur og meget velsmagende. Det havde saltet kål, saltet blommer, tomater, ænder og svinekød. Delish!!



Næste for at ankomme var sandmuslinger omrøres stegt med konserverede bønner pasta. Ikke alt for dårlig, men jeg personligt troede, at sandmuslinger at være lidt på den lille side. Men ikke desto mindre var det rart at slubre op den lille sandmuslinger og lækker sauce fra tankene.



højdepunkt af frokost skal have været det næste skål ankommer. Det kan synes som en normal tallerken stegt brændte svinekød (siew åg), men dette er nødt til at være den bedste jeg nogensinde har smagt!! I modsætning til dem, vi får i KL, det smagte virkelig frisk og havde et pænt beløb i fugleperspektiv chili ( ili PADI) at give den nogle varme. Denne parabol var så god i virkeligheden vi bestilt en anden!



Den næste skål var en parabol af kylling, kogt i konserverede bønner pasta. Smagte helt svarer til den sandmuslinger kun sauce blev stærkere. Dejligt at gå med nogle hvide ris.



Mere mad??! Jeg tror-Tofu Delivery King-må være gået skrupskr med bestilling. Det næste skål var en taiwansk favorit, 3 kop kylling. Det kom serveres i en claypot. Det var en dejlig aroma af karry blade og virkelig god klistret sauce var lapsamlet op med flere hvide ris.



Den næste parabol, der ankommer var obligatorisk vegetabilske parabol. Det var kangkung stegt med sambal belacan. Nice enkel parabol med stor smag af "wok Hei". Jeg virkelig kan lide den friske buttet rejer de kastede i med parabol.



Bedst som vi troede, vi kunne ikke spise noget mere her kommer den sidste skål af måltidet. En stor skål af gulai stingray. Det fulgte med generøse stykker stingray kød. Det var hyggeligt, varmt og lidt sur. En anden stor parabol for at gå med stegt hvide ris. Selv om vi var fulde, vi bare havde at bestille en anden runde af hvide ris at spise med vanedannende sauce, som også blev chocked fuld af mine damer fingre, tomater og dele af søde løg.

Alt i alt var en stor frokost. Restauranten i sig selv er en virkelig enkel restaurant, men det var fuld, når vi var der. Viser, at alle Penangites virkelig kender deres mad!

Makan King's ratings = 8.5 ud af 10.

Cheers,
-BKT King-

Ingen kommentarer: